Om oss

Om One4Event

Vi har arbetat i branschen sedan en lång tid tillbaka

Namnet One4Event har vi arbetat med sedan 2010, men våra rötter går mycket längre tillbaka inom evenemangsbranschen.

Vi har arbetat med events i olika former sedan 1988. Från att ha börjat med att enbart hyra ut tält erbjuder vi idag heltäckande servicepaket. Idag kan vi skryta med nöjda kunder av hög kaliber, så som fyra olika Eurovision-finaler, två världsmästerskap i skidor och ett i skidflygning.

Magnus Ovaldius började jobba med evenemang 1994 och Pierre Kjellberg 1988. 2005 köpte vi Hallbyggarna Evenemangstält. Vi döpte om företaget till Tent for Event fram till 2010 då vi gick ihop med Godik Sverige och till slut blev One4Event.

Service i fokus

Stora evenemang kräver mycket planering. Vi har gott om erfarenhet inom detta område och kan dela med oss av idéer, inspiration och tips. Vi tar också hand om leverans, montering, nedmontering och hämtning. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga och ha gott om tid att fokusera på sin egen verksamhet.

background

Vårt erbjudande

One4Event är en helhetsleverantör inom evenemangsbranschen. Vi erbjuder våra kunder allt från tält till vatten-anslutna toaletter, läktare, staket och barriärer, containers, flyttbara kontor, flyttbara duschmoduler, tillfälliga broar för fotgängare, elektronisk utrustning, flyttbara tvättstugor, disk rum och mycket mer.

Tack vare lång erfarenhet och expertis så hittar vi precis rätt lösning för ert evenemang beroende på förväntat besökarantal, budget och många andra faktorer.